Előfizetői tartalom

De tényleg, egyáltalán miért vennénk magunknak autót?

Nagy Viktor, Rotterdam
A most felnövő generációk már nem feltétlenül akarnak autót birtokolni, igazából csak nehézségek nélkül, kényelmesen akarnak eljutni A-ból B-be, ráadásul a városiasodás okozta problémák, a zsúfoltság, a környezetszennyezés is abba az irányba hatnak, hogy a városon belül, vagy az elővárosi közlekedésben sem a saját autónkat használjuk. A jövő arról szól, hogy az autógyártók nem csak autókat, hanem komplett mobilitási szolgáltatásokat nyújtanak, a főként elektromos autókból álló flották a helyi tömegközlekedés részét képezik, a töltést, a parkolást támogató alkalmazások mind mind a szolgáltatáscsomaghoz tartoznak. A BMW-nek van ilyenje. Rotterdamban jártunk, hogy testközelben nézzük meg a BMW legújabb termékeit és szolgáltatásait.

A változás nyilvánvalóNem túl hatékony, hogy csak 4 százalékos az autóink kihasználtsága.A dugóban araszolás a városok körüli autópályákon nem éppen Freude am Fahren.Ütős mondatok, főleg a világ egyik vezető autógyártójának menedzsereitől, nagyon úgy tűnik, hogy már a BMW-nél sem félnek kimondani, az autózás változik, ráadásul igencsak gyorsan, és azok, akik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés