Előfizetői tartalom

Drónok szállíthatják az Amazon csomagjait

Portfolio
Drónokkal történő kiszállítást tesztel az Amazon annak érdekében, hogy javítson a hatékonyságon és lerövidítse a szállítási időt - jelentette be a társaság vezérigazgatója, Jeff Bezos a CBS műsorában. A szerkezetek maximum 5 font súlyú csomagokat tudnak szállítani a raktárépületek 10 mérföldes körzetében. Élesben öt éven belül indulhat a program.

Drónokat tesztel az Amazon Hamarosan drónok is szállíthatják az amerikai internetes kiskereskedelmi óriás, az Amazon.com csomagjait. Most folynak a tesztelések és a Szövetségi Repülésügyi Hivatal (FAA) jóváhagyásától függően öt éven belül élesben is megkezdődhet. Az Amazon vezérigazgatója, Jeff Bezos a CBS műsorában mondta el, hogy a drónok maximálisan 5 font (2,26...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés