Előfizetői tartalom

Egy éves mélyponton a határidős forgalom

Portfolio
A szokásos nyári pangás nemcsak az azonnali hanem a határidős forgalmon is érezhető volt augusztusban. Bár a forgalom 1 éves mélypontra esett, némi örömre adhat okot, hogy év/év alapon immár hetedik hónapja növekedett a kötések összértéke. A legnagyobb brókercégek rangsorában a dobogón nem volt új név: továbbra is az Erste az éllovas, majd a Raiffeisen és a Buda-Cash következik.

A nyári uborkaszezon a Budapesti Értéktőzsde határidős részvénypiaci forgalmára is rányomta a bélyegét . Az előző hónapban az összesített (BUX és egyedi részvények) határidős forgalom 1 éves mélypontra, 77,1 milliárd forintra esett. Bár hó/hó alapon 38,7 százalékkal esett a forgalom, az előző év azonos időszakához képest 10,7 százalékkal emelkedett, így egymást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés