FONTOS Gulyás Gergely: a kormány bepereli a Spar-t, azt is megtudtuk, miért
 
Előfizetői tartalom

30 dollár alatt volt az olaj árfolyama

Portfolio
Kedd délutánig még úgy tűnt, hogy képes talpra állni az olaj árfolyama, azonban az amerikai kereskedésben érkezett a kijózanodás és egyúttal az új 12 éves mélypont az olaj árfolyamában. Később a 30 dolláros szint alá is leszúrt a kurzus. Ha ez a helyzet tartósan fennmarad, akkor azzal Magyarország jól járhat a jelenlegi felállás szerint.

Itt az új mélypontTovább tart az olaj vesszőfutása: kedden az amerikai kereskedés kezdetén a WTI típusú nyersanyag hordónkénti ára 31,20 dollár alatt is volt, amire 2003 óta nem volt példa. A Brent típusú olaj kurzusa közben 30,65 dolláron is járt.Majd európai idő szerint este 8 óra környékén a 30 dolláros szint is elesett a februári határidős WTI olaj árfolyma esetében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés