Előfizetői tartalom

Benzinár zuhanás jöhet!

Portfolio
Nagyot erősödött a forint árfolyama az utóbbi napokban, miután az EU/IMF tárgyalások megindulásának irányába történt határozott elmozdulás. A hazai fizetőeszköz erősödése jótékonyan hat a hazai autósok pénztárcájára, ráadásul a benzin esetében még a finomított termék árának utóbbi napokban tapasztalt esése is kedvező mozgásokat generálhat. Amennyiben ma és holnap nem lesznek nagy árfolyamváltozások, a benzin ára jövő héten akár 10 forint körüli mértékben is csökkenhet majd a hazai kutakon.

Nagyot erősödött a forint Egy csapásra sokat változott a magyar eszközök befektetői megítélése, miután a Bizottság zöld utat adott a pénzügyi segítségnyújtással kapcsolatos EU/IMF tárgyalások megkezdésének. A piaci szereplők az utóbbi hónapokban attól tartottak, hogy a kormány időhúzásra játszik, így a napokban érkezett bejelentések pozitív meglepetéssel tudtak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés