Előfizetői tartalom

Ez már kínzás: újabb áremelés jöhet a kutakon!

Portfolio
Hiába vannak már jelenleg is soha nem látott, és egyben igen rémisztő magasságban a hazai üzemanyagárak (benzin 422, gázolaj 444 forint), az előttünk álló héten akár újabb áremelésre is sor kerülhet a kutakon. Ennek oka, hogy a finomított termékárak az utóbbi napokban emelkedtek, amit a forint erősödése sem tudott teljes mértékben ellensúlyozni.

Az iráni feszültségek mellett már a nigériai sztrájkokat is egyre nagyobb aggodalommal követik az olajpiaci szereplők, és bár az utóbbi napokban már csökkenést mutatott a Brent árfolyama (részben azon értesüléseknek is köszönhetően, melyek szerint az EU iráni olajembargójára csak hat hónappal később kerülhet sor), az átlagos heti ár azonban így is kisebb emelkedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés