Előfizetői tartalom

IEA: szakadék felé közelít a világ

Portfolio
Európa könnyen harapófogóban találhatja magát a következő évtizedekben, miközben a világ a "pusztulás" irányába halad. A Nemzetközi Energia Ügynökség (IEA) "Word Energy Outlook 2011" című kiadványának magyarországi bemutató körútján Dr. Fatih Birol, az ügynökség vezető közgazdásza tartott előadást a CEU-n világ energiapiaca előtt álló kihívásokról.

A recessziós félelmek ölhetik meg a bolygót Fatih Birol előadását kezdve kifejtette, hogy jelenleg az egész világ azzal küzd, hogy ne zuhanjon egy második recesszióba, ami természetesen az energetikai szektorra is hatással van. Az egyik ilyen legfőbb hatás, hogy a költségvetési hiányokkal küzdő kormányok kevesebb figyelmet és forrást biztosítanak a klímaváltozással kapcsolatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés