Előfizetői tartalom

Jó hír érkezett az autósoknak

Portfolio
A kuvaiti állami olajvállalat vezérigazgatója a hétvégén egy interjúban arról beszélt, ha Irak, Irán és Líbia is teljes kapacitással visszatér az olajpiacra, akkor az olaj árfolyama akár 80 dollár közelébe is eshet. Ennek idehaza az autósok örülnének a legjobban, hiszen változatlan dollár forint árfolyam mellett 40-45 forintos üzemanyagár-esést jelentene.

Véleményünk szerint a következő hónapokban az olaj és ezzel párhuzamosan a benzin árának alakulásával kapcsolatban leginkább a kínálati oldali tényezőkre érdemes figyelni, ezek közül is főként Irak, Irán és Líbia kitermelése lehet a meghatározó. Robbanhat a kitermelés A legnagyobb hatást kifejtő eseményeket mégsem a keresleti, hanem a kínálati oldalon kell keresni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés