Előfizetői tartalom

Két jó és egy rossz hír az OMV körül

Portfolio
Két jó, és egy kedvezőtlen hír is napvilágot látott a napokban az OMV piacán. Jemenben a vállalat újraindítja kitermelését, Kurdisztánban a Chevron vásárolta be magát azokba a blokkokba, ahol az OMV kisebbségi részesedéssel rendelkezik, viszont a török erőmű építését felfüggesztették a hatóságok. Holnap teszi közzé a vállalat a szokásos negyedéves trading statementet.

Törökország A török illetékes hatóság felfüggesztette a samsuni erőmű építésének munkálatait. Jelenleg a hatóságok azt vizsgálják, hogy az OMV szabályosan kezdte-e meg a 800 megawattos erőmű építését. A munkálatok felfüggesztése rossz hír, hiszen az OMV korábban szeptemberre várta az erőmű elindítását, mely a török energiaszükséglet 3%-át képes kielégíteni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés