Előfizetői tartalom

Már a megújuló energia a legolcsóbb

Portfolio
A széles tömegek előtt máig nem ismert, hogy a megújuló energia mostanra a legolcsóbb áramtermelési eszköz lett - a fejlődő és fejlett országokban egyaránt -, részben emiatt pedig a finanszírozás költségei az indokoltnál sok esetben magasabbak. A Nemzetközi Megújuló Energia Ügynökség (IRENA) és az Engie közösen dolgozott ki megoldást ezekre a problémákra.

Ha új áramtermelő kapacitást telepítünk, jelenleg a megújulók számítanak a legolcsóbb energiaforrásnak, a fejlett országokban, mint az USA-ban, vagy a fejlődőkben, mint Indiában, Kínában Nigériában vagy Mexikóban egyaránt. A Nemzetközi Megújuló Energia Ügynökség (IRENA) előrejelzései szerint 2030-ig meg kell dupláznunk világszerte a megújuló energiatermelő kapacitásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés