Előfizetői tartalom

MVM: tetszik a Fidesz-MSZP összefogás, jól halad Paks bővítése

Portfolio
Erős, versenyképes, stabil nyereséget termelő vállalat marad a Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) azzal, hogy törvénymódosítás eredményeként az MVM csoporthoz tartozó Mavirnak nem kell eladnia a hálózatát, független rendszerirányítóként a cégcsoport része marad - nyilatkozta Mártha Imre, az MVM vezérigazgatója az MTI-nek. 2009.12.23 12:14Botrány! Törvénybe foglalnák a magasabb áramárakat?

Az Európai Unió harmadik energiacsomagja szorítja arra az integrált energia társaságokat, hogy adják el szállító hálózatukat, darabolják szét hálózati és rendszerirányító társaságra, vagy pedig maradhat integrált a társaság, de a korábbinál szigorúbb "együttélési" szabályokkal. A törvénymódosítás a Mavir esetében a harmadik megoldást jelöli ki: független átviteli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés