Előfizetői tartalom

Ne fizess dupla árat a villamos energiáért: 15 perc az ügyintézés

Portfolio
Magyarországon a cégek már 10 éve megválaszthatják a villamosenergia-kereskedőjüket: aki ezt kihasználva megversenyezteti őket, jobb árat érhet el. A vállalati szektorban - főleg a kisvállalatok - alig foglalkoznak a kérdéssel, pedig Major György, az MVM Partner Zrt. vezérigazgatója szerint a kereskedőváltás olyan lehet, mint lehajolni a talált pénzért. Az áron kívül milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, hogy érintette a kkv-szektort az elmúlt évek rezsicsökkentése, és mi a helyzet hazánkban a megújuló energiaforrásokkal?

Mit jelent a vállalkozók számára a villamosenergia-versenypiac ismerete és a kereskedőváltás ajánlása? Magyarországon a cégek már 10 éve megválaszthatják a kereskedőjüket, ez annyit jelent, hogy a villamos energiát bárkitől vásárolhatják, akinek a megfelelő engedélyek a birtokában vannak. A hálózat ugyanaz, a meglévő infrastruktúráról tudnak ezek a szereplők is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés