Előfizetői tartalom

Robban a benzinár, tíz forintos emelés jön a kutakon!

Portfolio
Soha nem látott magasságba emelkedik szerdától a hazai benzin (422 forintra) és gázolajár (444 forintra). A Portfolio.hu értesülései szerint a MOL a forint jelentős gyengülése és az olajár emelkedése miatt literenkénti 10 forinttal emeli az üzemanyagok árát szerdától. Ilyen jelentős mértékű áremelésre (melyet nem adóemelés okozott) az utóbbi négy évben nem volt példa.

Szerdától bruttó 10 forinttal emeli a MOL a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi listaárát. Ilyen jelentős mértékű áremelésre az utóbbi négy évben nem került sor, leszámítva a 2009. júliusi és 2010. januári jövedéki adó és áfa emeléseket. Bár az egyes kutak árképzése egymástól eltérő, az autósok nagyjából ugyanilyen mértékű változással (+10 Ft) szembesülnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés