Előfizetői tartalom

Ütemesen halad a magyar-szlovák interkonnektor építése

Portfolio
Jó ütemben halad a magyar-szlovák tranzit földgázszállító vezeték magyarországi szakaszán a csővezeték árokba fektetése, hamarosan elkészül az Ipoly folyó alatt átvezető szakasz is, amely összeköti a magyar és szlovák területeket. Az új gázvezeték növeli Magyarország és a régió ellátásbiztonságát, erősíti Magyarország tranzitszerepét és hozzájárul a hazai gáztárolók előnyösebb kihasználtságához - olvasható az MVM-csoporthoz tartozó Magyar Gáz Tranzit Zrt. közleményében.

Lendületesen halad a magyar-szlovák gázvezeték építése. A tervezés lezárult, a kiadott építési engedélyek alapján a Magyar Gáz Tranzit ZRt. fővállalkozója folyamatosan végzi a kivitelezési munkálatokat. Megkezdődött a két ország határát és a két nemzeti szakasz kapcsolódási pontját jelentő Ipoly folyó alatti irányított fúrási tevékenység, a kivitelező cég augusztus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés