Előfizetői tartalom

Est Media: továbbra is veszteség EBITDA-soron

Portfolio
Pénteken tette közzé első negyedéves gyorsjelentését az Est Media, ez továbbra is gyenge képet fest a gazdálkodásról. A működés változatlanul veszteséges - EBITDA soron is -, a bázisidőszakhoz képest azonban mind az üzemi szintű, mind az adózott veszteség csökkenést mutatott. Ez a jelentés szerint a reorganizáció során megvalósított költségcsökkentések eredménye.

Pénteken, piaczárást követően tette közzé az idei első negyedévre vonatkozó eredményeit az Est Media, ami összességében továbbra is gyenge teljesítményt tükröz. Ahogy eddig már megszokhattuk, számos egyszeri tétel nehezíti mind a bázissal, mind a korábbi negyedévvel való összehasonlítást, annak ellenére, hogy a cég üzleti tevékenysége 2009 júliusa óta kizárólag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés