Előfizetői tartalom

Ez a világ 10 legjobb repülőtere!

Portfolio
Idén is rangsorolta a világ repülőtereit a Skytrax. A világ legjobb repülőterének ismét a szingapúri légikikötőt választották, már a negyedik egymást követő évben. A Changi repülőtéren van mozi és még egy botanikus kert is helyet kapott, több mint ezer pillangóval, a fejlesztési tervek között pedig szerepel egy 40 méteres beltéri vízesés is. Íme, ez a világ 10 legjobb repülőtere.

6.-10.. 10. Doha - Hamad Repülőtér (Katar)Forrás: Europress / Getty9. Kansai Nemzetközi Repülőtér (Japán)Forrás: Europress / Getty8. London Heathrow (Egyesült Királyság)Forrás: Europress / Getty7. Zürichi Nemzetközi Repülőtér (Svájc)Forrás: Europress / Getty6. Centrair Nemzetközi Repülőtér (Japán, Nagoja)Forrás: Europress / Getty

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés