Előfizetői tartalom

Ez nem csak Párizsról szól! - Évekig érezhetjük a hatását

Portfolio
A legtöbb tőkepiaci szakember úgy gondolja, a párizsi terrortámadásoknak rövidtávú piaci hatásai lehetnek csak, a Macquarie elemzője szerint azonban inkább évekről érdemes beszélni. Viktor Shvets szerint eddig a részvénybefektetők figyelmen kívül hagyták a szociális és geopolitikai tényezőket, ez azonban most már változni fog - írja a CNBC.

Borzasztó terrortámadás-sorozat rázta meg pénteken Franciaországot, melyet ma reggel a nemzetközi pénz és tőkepiacokon mérsékeltebb negatív reakciók kísértek, a legtöbb ázsiai részvényindex a turizmushoz kötődő cégek vezetésével esett, és az európai vezető tőzsdemutatók is lefelé vették az irányt a nyitást követően. A legtöbb piaci szakértő első gyors helyzetértékelésében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés