Előfizetői tartalom

Tesla, Facebook vagy Twitter? - Hétfőn kiderül!

Portfolio
Több szempontból is egyedi Portfolio.hu befektetői klubra hívjuk az érdeklődőket október 28-ára. Ezúttal a külföldi részvénypiacok kerülnek terítékre, de azon belül is konkrét részvényekről esik szó (Apple, Nokia, Samsung, Facebook, Twitter, Tesla és a többiek). A két meghívott elemző a fundamentális és technikai elemzés oldaláról mutatja be a tőzsdei cégeket.

A rendezvény szponzora: Meghívott előadók: - Fekete Beatrix, elemző, Portfolio.hu - Csizmadia Balázs, technikai elemző, Portfolio.hu Tervezett témáink: Látványosan megnőtt a befektetők érdeklődése néhány amerikai tőzsdei cég részvényei iránt, közben pedig a technológiai szektorban izzik a levegő. Rövid idő alatt emelkednek fel, illetve zuhannak a mélybe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés