Előfizetői tartalom

Goldman: ez még nem a nagy esés kezdete

Portfolio
A Fed eszközvásárlási aktivitásának várható lassulása, a gyenge képet festő nemzetközi makroadatok és a vártnál lassabb ütemi gazdasági fellendülés egyaránt szerepet játszhatnak abban, hogy a részvénypiacok a közelmúltban meginogtak, ez azonban a Goldman Sachs szerint még nem egy komolyabb korrekció kezdete - írja a CNBC.

Tovább emelkedhetnek a tőzsdék Peter Oppenheimer, a Goldman globális részvénypiaci stratégája továbbra is kedvezően ítéli meg a részvénypiacok kilátásait. A szakértő kiemelte, amit most láthatunk, az még nem egy jelentősebb tőzsdei korrekció kezdete, hanem inkább egy megálló abban a trendben, ami jelenleg is igen bíztatóan fest. Oppenheimer szerint a részvénypiacok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés