Előfizetői tartalom

Három nap alatt elkeltek a Plotinus részvényei

Portfolio
A Plotinus Vagyonkezelő Nyrt. törzsrészvényeit 2011. február 15-én vezették be a Budapesti Értéktőzsdére. A Társaság nem titkolt célja volt, hogy megmérettesse magát a tőzsdén, és felmérje a Társaság iránti befektetői igényeket. A bevezetés minden szempontból sikeres volt, hiszen az első kereskedési napon az ötödik legnagyobb forgalmú részvény volt a Plotinus papírja, és a Társaság tulajdonában álló összes saját részvényt sikerült 3 nap alatt értékesíteni. A továbbiakban a Plotinus Vagyonkezelő sajtóközleményét közöljük, változatlan formában.

Zsiday Viktor, a Társaság elnöke elmondta: "A bevezetés sikere azt jelzi, hogy van Magyarországon olyan, kockázatot tudatosan vállalni szándékozó befektetői réteg, akik igénylik a tisztán, átláthatóan működő tőzsdei cégeket." A Társaság a komoly érdeklődés láttán megerősíti, amit korábban is kommunikált, miszerint még idén szeretne nyilvános és/vagy zártkörű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés