Előfizetői tartalom

Hatalmas őrültséget csinált Szandika - Az RTL Klub kaszált vele a legjobban

Portfolio
A TV2 továbbra is tehetetlen az RTL Klub sikerműsorával, a Való Világgal szemben, a program jellemzően 35 százalék feletti közönségarányt ért el a múlt héten, miközben az Ezek megőrültek a 20 százalékkal küszködött. Az egyik nap például azért tudott az átlagosnál is jobban teljesíteni a Való Világ, mert Szandikát ki akarták tenni a műsorból. A főműsoridő eleji gyenge teljesítmény miatt nem lehetett meglepő, hogy az RTL Klub dominálta a hetet, összesítésben 12 százalékponttal verték meg a TV2-t, ami a hosszú távú átlag felett található. A TV2-nek egyedül a vasárnapi nap jött be, viszont a jó filmválasztás akkor is csak arra volt elegendő, hogy az RTL Klubot megközelítsék. A közeljövőben változásra pedig nem nagyon lehet számítani, hiszen a Való Világ még több hónapon keresztül marad a képernyőn.

Aratnak a villalakók. Noha az év ötödik hetében enyhén javított lemaradásán a TV2, az RTL Klub még mindig több mint 10, egészen pontosan 12 százalékponttal szárnyalta felül a TV2-tőt a hirdetői közönségarányok tekintetében. Már a főműsoridő legelején hatalmas előnyre tett szert az RTL Klub, hiszen a Való Világ hozta a formáját, és 35 százalékos közönségarányt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés