Előfizetői tartalom

Igazi nagyhal harapott rá az ingyentelefonra

Portfolio
A korábbi több sikertelen próbálkozás után most újabb kísérletet tesz a Google arra, hogy a Facebook-hoz hasonló közösségi hálózatot hozzon létre. Az új, Google+ névre hallgató szolgáltatás azokat a hiányosságokat igyekszik pótolni, ami a társaság szerint a Facebooknál fellelhető. A Google+ nemcsak szöveges beszélgetésre, hanem audio- és videóhívásra is lehetőséget ad, akár csoportosan, korlátlan számú partner között. Ha az új szolgáltatás valóban elterjed, ez az apró részlet könnyedén a Microsoft által felvásárolt Skype végét jelentheti.

A múltban több próbálkozást is tett a Google arra, hogy felhasználóinak közösségi szolgáltatásokat biztosítson, ilyen volt a Buzz network a gmail-t használók részére, ezek azonban nem váltották be a reményeket. Most új tervvel rukkolt elő a társaság, a Google+ névre hallgató hálózatba a tervek szerint kezdetben csak meghívóval lehet regisztrálni. A társaság hivatalosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés