Előfizetői tartalom

Ijesztően gyorsan terjedhetnek el az elektromos autók

Portfolio
2030 körül a világszerte értékesített új autóknak már mintegy 30 százaléka elektromos hajtású lehet, ez pedig pár éven belül a fosszilis üzemanyagok keresletének érezhető csökkenését eredményezheti - véli a Total vezető közgazdásza, Joel Couse. Ezzel a nagy olajcégek közül a Total prognosztizálja messze a leggyorsabb elterjedést az elektromos autók számára.

Általános megütközést keltett a megjelentek körében a Total által a Bloomberg New Energy Finance április 25-i konferenciáján ismertetett előrejelzés. A világ egyik legnagyobb olajvállalata ugyanis az elektromos autók olyan gyors ütemű elterjedését várja 2030-ig, amely eddig példátlan volt az olajipar meghatározó szereplői között. A trendekhez igazodva az olaj- és gázipar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés