Előfizetői tartalom

Máris gond volt az átadott villamosszakaszon! (2.)

Portfolio
Vasárnap jelentette be a BKK, hogy hétfőtől ismét jár az 1-es villamos az Árpád-hídon. Az utazóközönség azonban már hétfő reggel kellemetlenséggel találkozhatott, fél 8 körül ugyanis pótlóbuszok jártak az Árpád-híd metrómegállótól körülbelül 15 percen keresztül a Bécsi út irányába. Eltört egy villamos felső áramszedője - számolt be egy kollégánk a helyszínről.

Hétfő reggeli kellemetlenség A Budapesti Közlekedési Központ fél 8 környékén szintén közölte hivatalos Facebook-oldalán, hogy a Bécsi út és az Árpád híd M között pótlóbusz viszi az utasokat az 1-es villamos helyett, egy villamos áramszedő-törése miatt. A kényelmetlenség miatt elnézéseteket, a forgalom helyreállásáig pedig türelmeteket kérjük - fogalmaztak. Negyed...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés