FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Ismét Patai a bankszövetség elnöke - A bizalom a kulcsszó (2.)

Portfolio
Sokak várakozásának megfelelően ismét Patai Mihályt, a szervezet november közepén távozott elnökét választotta meg elnöknek a Magyar Bankszövetség. A politikai döntéshozókkal is a felek számára egyaránt hasznos, jó megállapodásokra, kölcsönös és hosszú távra megalapozott bizalomra törekszik a bankszektor és képviseletében a frissen kiegészült elnökség - nyilatkozta Patai. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter üdvözölte kinevezését.

A szervezet közleménye szerint "a Magyar Bankszövetség legfelső döntéshozó fóruma, a Testületi Ülés a mai napon megtartotta éves rendes közgyűlését. Az ülésen meghívott vendégként részt vett Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter. A Bankszövetség tagbankjainak vezetői egyhangúan jóváhagyták a szövetség beszámolóját a 2012. évi tevékenységről, a gazdálkodásról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés