Előfizetői tartalom

Stratégiai megállapodást kötött a kormány a Microsofttal

Portfolio
Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a magyar kormány és a Microsoft Magyarország Kft. szerdán Budapesten. A Microsoft már a nyolcadik vállalat a sorban, amellyel stratégiai megállapodást kötött a magyar kormány. Szijjártó Péter szeptember elején azt nyilatkozta, hogy a közeljövőben mintegy negyven megállapodás megkötését tervezik, és azt szeretnék elérni, hogy ezek az alapvetően külföldi tulajdonú és exportra termelő cégek még jobban, még biztosabban, még kiszámíthatóbban érezzék itt magukat Magyarországon.

Itt a nyolcadik Stratégiai megállapodást kötött a kormány a Microsofttal. Az aláírási ünnepségen Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára elmondta: Magyarország versenyképessége szempontjából rendkívül fontos az erős infokommunikációs és technológiai szektor, s a kormány különös figyelmet fordít az innováció és kutatás-fejlesztés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés