Előfizetői tartalom

Bréking! A németek betiltották a gyanús "befektetést", amit Magyarországon vígan értékesítenek

Portfolio
Németországban nem nézi végig tétlenül a pénzügyi felügyelet, ahogyan németek tízezreinek pénze egy engedély nélkül értékesített állítólagos kriptovalutába fektetve elhagyja az országot. A több országban is piramisjáték gyanújával rendőrségi nyomozás alatt álló OneCoin értékesítését és kereskedését azonnali hatállyal betiltották. A dubai holding és a Belize-ben bejegyzett offshore cég tevékenysége ugyanis szerintük engedély nélküli saját számlás kereskedésnek minősül, és az ebben való részvételt a bolgár anyacégnek is megtiltották. Magyarországon viszont továbbra is megy a OneCoin aktív értékesítése.

A német pénzügyi felügyelet (BaFin) a OneCoint értékesítők által gyűjtött pénzt külföldre csatornázó cég, és az ehhez kapcsolódó dubai OneCoin holding engedély nélküli tevékenysége után lecsapott a hálózat szívére is:a Onecoin Ltd dubai, a OneLife Network Ltd belize-i székhelyű cégének április 27-én azonnali hatállyal megtiltotta, hogy OneCoint értékesítsenek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés