Előfizetői tartalom

Duális képzést indít a T-Systems a Pécsi Tudományegyetemmel

Portfolio
Az informatikai duális képzés, a kutatás-fejlesztés, a technológia-transzfer, valamint az innovációs és kutatási eredmények hasznosítása területén is együttműködik a jövőben a T-Systems Magyarország Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem (PTE). Az erről szóló megállapodást szerdán délután írta alá Pécsett a T-Systems Magyarország képviseletében Rékasi Tibor vezérigazgató és Ragoncsa Géza infokommunikációs megoldásokért felelős vezérigazgató-helyettes, valamint Bódis József, a PTE rektora.

A következő 15 évre vonatkozó új felsőoktatási koncepció egyik kiemelt irányvonala a munkaerő-piaci elvárásokhoz igazodó képzési struktúra elterjesztése. Ennek megfelelően az elképzelések szerint a hazai felsőoktatás területén növekedne a gyakorlatorientált képzések aránya, és hivatalosan is bevezetnék a duális képzési formát. Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés