FONTOS Az utolsó pillanatban kapta össze magát a NATO – Fordulat jöhet a háborúban?
 
Előfizetői tartalom

Elképesztő, hogyan happolja el a pénzt ez a robottanácsadós startup

Portfolio
700 millió dollárt, vagyis durván 194 milliárd forintot ér keddi értékeltsége alapján a Betterment, a világ egyik legnagyobb robottanácsadós befektetési szolgáltatója. A legutóbbi forrásbevonási körben 100 millió dollárt gyűjtött a cég. Nem véletlenül bíznak a befektetők a cég sikereiben, hiszen nagyon gyorsan hódítanak piacot: jelenleg 150 ezer ügyfelük van és 3,9 milliárdos kezelt vagyonnal rendelkeznek, pedig 2015 januárjában még "csak" 50 ezer ügyfelük és 1,1 milliárd dollárnyi kezelt vagyonuk volt.

Pénzügyi IT 2016 Magyarországon milyen FinTech kihívóktól tarthatnak a pénzintézetek? Erről is szó lesz a Portfolio jövő keddi Pénzügyi IT konferenciáján. Az utolsó helyek még kiadók! Információ és jelentkezés A Betterment kedden egy újabb forrásbevonási körben 100 millió dollárnyi friss tőkét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés