Előfizetői tartalom

Itt az újabb Bitcoin-lufi?

Portfolio
A Bitcoin szeptember óta közel duplázta az árfolyamát. A lufigyanús emelkedés egyik oka az lehet, hogy Kínában a tőzsde nagy nyári buktája óta egyre keményebben keresik a bűnbakokat, az emberek féltik a megtakarításukat, és egyik menekülőeszközként a Bitcoint használják. Másrészt a legnagyobb Kínai Bitcoin-tőzsde is fontos bejelentést tett.

Szeptember elején még 240 dollárt adtak egy Bitcoinért az amerikai Bitstampen, most több mint 420 dollár az árfolyama.A fenti árfolyamgrafikon tartalma creative common linenc alatt állA nagy emelkedés egyik oka a Zero Hedge fejtegetése szerint egyrészt az, hogy, Kínában a tőzsdék nyári zuhanása óta rengeteget szigorítottak a tőkepiaci szabályozásokon, például leállították...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés