Előfizetői tartalom

Itt az újgenerációs mobilfizetés

Portfolio
Egyre több olyan mobilalkalmazás jelenhet meg a piacon, amivel nagyon biztonságosan fizethetünk mind a boltokban (egy érintéssel), mind a webshopokban (online fizetéssel). Jelenleg a bankok a bolti mobilfizetésre koncentrálnak, ilyen megoldás a GRÁNIT Pay és az MKB Pay - hangzott el a Portfolio Pénzügyi IT 2017 konferenciáján.

A mobilfizetés hazai története során sikeres mobilfizetési szolgáltatások voltak az SMS-es autópálya-matrica vásárlás, a mobilparkolás, és az SMS-lottó - mondta el Szetnics László, a Mastercard Europe mobilfizetésekért felelős regionális üzletfejlesztési vezetője. A szakember szerint a technológia sokat fejlődött azóta, különféle mobilfizetési rendszerek, alkalmazások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés