Előfizetői tartalom

Maradi IT-szakértők lehetnek a fejlődés gátjai

Portfolio
Az okostelefonok és tabletek terjedésével a vállalati alkalmazottak egyre nagyobb igényt éreznek arra, hogy saját eszközeiket használhassák céges adatbázisok eléréshez. Ezt a folyamatot, vagyis a BYOD (Bring Your Own Device - Hozd a Saját Eszközöd) mozgalmat a vállalatok IT-részlegeinek 80%-a még mindig nem megfelelően kezeli - derül ki egy londoni elemzőcég, az Ovum kutatásából, amelyről a bankingtech.com számol be.

A napokban adták közre azt a tanulmányt, amely a több mint 4000 teljes munkaidőben dolgozó alkalmazottat megkérdező kutatás eredményeit tartalmazza. Eszerint a dolgozók 70%-a használja mobil eszközét a vállalati rendszerhez való csatlakozáshoz. A kutatást 18 országban, köztük az Egyesült Államokban, Indiában, Japánban, Oroszországban, Franciaországban, Nagy Britanniában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés