Előfizetői tartalom

Máris elkapkodták a készpénzgyilkos programra szánt pénzt

Portfolio
Nagy volt az érdeklődés, szinte a teljes, 2,4 milliárd forintos keretet lekötötték a bankok, amelyből jövőre 30 ezer új POS-terminál telepítése valósulhat meg - mondta Hornung Ágnes, az NGM pénzügyekért felelős államtitkára egy ma reggeli sajtótájékoztatón. De van még tér a növekedésre, mert 220 ezer online pénztárgép van a boltokban, és csak 100 ezer POS-terminál.

Máris lekötötték a kártyakibocsátók, vagyis bankok azt a 2,4 milliárd forintos állami keretet, amelyet POS-terminál telepítésére használhatnak fel jövőre. A terminálonként legfeljebb 80 ezer forintos támogatásból összesen 30 ezer új terminált telepíthetnek a bankok. Mint Hornung elmondta, a növekedésnek azonban még így is bőven lesz tere, mivel összesen 220 ezer online...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés