Előfizetői tartalom

Mégsem lesz e-útdíj rendszer?

Portfolio
A legújabb hírek szerint mégsem a Getronics végezheti el az elektronikus útdíjrendszer kivitelezését, ugyanis a vállalat norvég partnere a Népszabadság információi szerint kiszáll a projektből. Ha ez bekövetkezik, akkor a műszaki referencia és díjszedési technológia nélkül maradó magyar cég bukhatja a pályázatot, a költségvetés pedig a betervezett 75 milliárd forintot.

A Népszabadság értesülései szerint azt Állami Autópálya Kezelő Zrt-t levélben tájékoztatta a Getronics norvég partnere, a Q-Free arról, hogy nem vesz részt az elektronikus útdíjrendszer megvalósításában. Ezzel a Getronics elveszíti 10-24 százalék közti mértékben közreműködő alvállalkozóját, amely a műszaki referenciát is biztosította volna a projekthez, a Q-Free...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés