FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Piros pont a Samsungnak: ezzel tényleg odaverhetnek az Apple-nek

Portfolio
A Samsung Barcelonában bejelentette a Samsung Pay-t, egy új mobilfizetési megoldást, amellyel az Apple-lel vívott mobilfizetési csatározás egy új fordulatot vehet. Bár a Samsung megoldása részben az Apple Pay-re hajaz, egy fontos különbség is van: a Samsung Pay a legtöbb olyan kereskedőknél is működőképes lesz, amelyik csak az ősrégi mágnescsíkos POS-terminállal rendelkezik. De azért az Apple-t sem kell félteni.

Pénzügyi IT 2015 A témáról is szó lesz a Portfolio Pénzügyi IT 2015 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A Samsung vasárnap a Barcelonában megrendezett Mobile Word Congress rendezvényen jelentette be, hogy egy új mobilfizetési megoldást integrálnak az új Samsung csúcsmobilokba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés