Előfizetői tartalom

Itt a bizonyíték: megérkeztek a vevők az orosz tőzsdére

Portfolio
Nehéz hetet tudhat maga mögött az orosz részvénypiac, a krími konfliktust követően a tőzsde meredek esésbe kezdett, az átmeneti pánikot követően azonban láthatóan megérkeztek a vevők is. Ezt jól mutatja, hogy az orosz ETK-ek tőkeáramlása az utóbbi napokban közel egy éve nem látott szintre emelkedett - írja a Financial Times.

A JP Morgan számításai szerint az orosz ETF-ek napi tőkeáramlása tavaly május óta nem látott szintre emelkedett, múlt hét kedden pedig az EPFR statisztikái szerint a részvényalapokba december közepe óta nem látott összegű tőke érkezett. A magyarázat egyszerű: a globális részvénypiacok továbbra is jól teljesítenek, az orosz részvények pedig - melyek a fejlődő piacok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés