Előfizetői tartalom

Ma kezdődik a magyar gyorsjelentési szezon

Portfolio
A tengerentúlon már javában tart a második negyedéves gyorsjelentési szezon, itthon viszont csak a mostani héten lendülnek bele igazán a vállalatok. A nagyobbak közül mondhatni szokás szerint a Magyar Telekom kezdi a sort e hét csütörtökön, viszont a kisebbek közül a Plotinus az egész mezőnyt beelőzve már júliusban publikálta a számait, mint tette ezt elsőként április során.

Az idén debütáló Plotinus sorozatban másodjára mindenkit beelőzve július 6-án már közzétette az első negyedéves számait. A társaság ebben összesítve 47,2 millió forint adózás előtti eredményről számolt be.Kapcsolódó cikkünk2011.07.07A Plotinus derivatív pozícióin 52 millió forintot keresettA második negyedéves gyorsjelentést publikáló cégek közül a Magyar Telekom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés