Előfizetői tartalom

Kemény hetünk volt - Merre mehet tovább az OTP és a Mol?

Portfolio
Hétfőn nem kímélték a hazai részvénypiacot a befektetők, a hét további része viszont a korábban elszenvedett veszteségek ledolgozásáról szólt. A Mol és a Telekom be is töltötte az esésben hátrahagyott rést, az OTP-nek és a Richternek viszont nem sikerült ez a mutatvány. Mindezek tükrében megnéztük, hogy most mire számíthatunk a nagypapírok piacán.

A magyar tőzsdén kemény eladásokat láthattunk hétfőn azt követően, hogy a nemzetközi részvénypiacokon már korábban elromlott a hangulat és ezt nálunk az augusztus 20-ai hosszú hétvége miatt nem tudták lereagálni a befektetők. A nagypapírok piacán a zuhanások borítékolhatóak voltak, éppen ezért az alábbi cikkünkben már nyitás előtt arra kerestük a választ, hogy mely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés