Előfizetői tartalom

Kivégezték a Crocs részvényeit

Portfolio
Valóságos zuhanórepülést mutatott a cipőket gyártó Crocs árfolyama a tegnapi kereskedésben azt követően, hogy a társaság profit warningot tett közzé. Ma a nyitás előtti kereskedésben valamelyest felfelé korrigálnak a részvények, de még közel sem jár ahhoz az árfolyam, hogy behozza a tegnapi, közel 40%-os zuhanást.

Közel 40%-ot zuhant egyetlen nap leforgása a Crocs árfolyama azt követően, hogy a cipőket gyártó profit warninggal lepte meg a befektetőket. Ezzel az idei évben felhalmozott emelkedést teljes mértékben elveszítette az árfolyam. Jelenleg 16,5 dolláron állnak a papírok a nyitás előtti kereskedésben, ami a tegnapi eséshez képest minimális, 2,5%-os felfelé korrekciót jelent. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés