Előfizetői tartalom

Malév: még nem indult el a felszámolás

Portfolio
A Fővárosi Bíróság ma végzést hozott a Malévot megillető rendkívüli moratórium elrendeléséről, emellett rendkívüli vagyonfelügyelőt rendelt ki a vállalat mellé. A rendkívüli vagyonfelügyelő célja, hogy felmérjék a helyzetet és segítsék a társaság működésének fenntartását - magyarázta a hírt a kinevezett vagyonfelügyelő a Malév mai sajtótájékoztatóján.

A Malév esetében egy különleges eljárás indult el, egy vagyonfelügyelő lett kirendelve a társasághoz. Az EU kötelezte az országot, hogy a Malévnak juttatott állami támogatásokat szedje vissza, ennek eredménye, hogy most ki kellett rendelni a vagyonfelügyelőt - mondta el Fábián Balázs a Hitelintézeti Felszámoló Nonprofit Kft. nevében, amely a Malévnál betölti ezt a szerepet....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés