Előfizetői tartalom

Mégis van mellékszála a paksi gigaüzletnek - Itt a videófelvétel! (2.)

Portfolio
Cserna Gábor dunaújvárosi polgármester szerint a kormány konkrét vételi ajánlatot tett múlt héten Oroszországban a Dunaferr-re - tudósítanak dunaújvárosi lapok. Februárban fog azonban eldőlni, hogy valós fordulattal állunk-e szemben a Dunaferr megvásárlásának ügyében. Időközben előkerült az eredeti videófelvétel, hallgasson bele!

Cikkünk korábbi verziójában beszámoltunk Cserna Gábor nyilatkozatáról helyi lapok tudósításában. A Dunaferr Vasas Szakszervezet honlapján elérhetővé vált az idézett videórészlet a dunaújvárosi közgyűléséről. Ezt foglaljuk most össze, valamint megtekinthetik a videót. Az elején leszögezi: nem volt ott az oroszországi tárgyaláson kormányzati szinten zajlott az egyeztetés a...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés