Előfizetői tartalom

Súlyos megszorításokra készül a Dunaferr

Portfolio
Jevgenyij Tankilevics, a Dunaferr cégvezetője válaszolt a szakszervezetek múlt heti közleményére, melyben egyúttal értékeli az idei év eredményeit és elárulja a terveket. Ezek szerint a megszorító költségvetés részeként a munkáltató nem javasol béremelést 2013-ra, a 13. és 14. bért pedig legkorábban 2014-ben fizetné. Arról is tájékoztat, hogy a 2013-as év még nehezebbnek ígérkezik, ezért az elsődleges cél jövőre a társaság egyensúlyi gazdálkodásának megteremtése. Közben a Vasas Szakszervezet honlapjáról az is kiderült, hogy januártól nem lesz gáz a Dunaferr pestszentlőrinci gyárában.

"2012-ben számtalan Dunaújvárosban lefolytatott és az elmúlt héten Donyeckben megtartott tárgyalást követően, azt hiszem, itt az ideje, hogy értékeljük az eddigi eredményeinket és megfogalmazzuk a további elképzeléseinket" - kezdi a szakszervezeteknek küldött válaszlevelét a Dunaferr vezére. Emlékezetes, a szakszervezetek múlt héten adtak tájékoztatást korábbi ukrajnai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés