Előfizetői tartalom

Külföldi vélemény: ismét a szégyenpadra került Magyarország

Portfolio
Közzétette friss globális részvénypiaci kitekintőjét a Citigroup, melyből kiderül, hogy a stratégák a szép idei első negyedévi teljesítményt követően az év további részében az emelkedés folytatódására számítanak a tőzsdéken. A globális fejlett piacok esetében az ajánlás a korábbi semlegesről felülsúlyozásra változott, a Citi azonban kiemeli, hogy ebben az univerzumban is vannak kevésbé kedvelt régiók, ilyen például a hazánkat is magában foglaló CEEMEA-régió. Magyarország viszont ebben a kevésbé kedvelt régióban is negatív megkülönböztetést kapott, a Citi ugyanis a magyar piacra vonatkozó ajánlását alulsúlyozásra rontotta.

Tovább emelkedhetnek a részvénypiacok A globális részvénypiacok az idei első negyedévben jelentősebb emelkedést tudtak felmutatni, annak ellenére, hogy az EPS-várakozásokban csökkenés volt megfigyelhető. A Citi stratégái az eredményvárakozásokban az év további részében is csökkenést vár, és az lekövetkező évben is, azonban mindezek ellenére a szakértők úgy látják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés