Előfizetői tartalom

Lázár: idén akár 2700-2800 milliárd forintnyi uniós pénzt is kifizethetünk

MTI
|
Portfolio
Az idén két nagy feladat áll az ország előtt az uniós források felhasználása területén, el kell végezni az előző fejlesztési időszak pénzügyi zárását, és lépéseket kell tenni az új lehetőségek felhasználása érdekében - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter az érdekképviseletekkel az uniós forrásokról folytatott hétfői budapesti egyeztetésen a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarában.

Uniós Források 2017 Lázár János tartja a nyitóelőadást a Portfolio immár hagyományos Uniós Források konferenciáján március 23-án, és az eseményen alaposan körbejárjuk a fejlesztéspolitikai kilátásokat, a gazdasági hatásokat és a pályázati dömping különböző szempontjait. További részletek: Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés