Előfizetői tartalom

Lefordultak a tőzsdék

Portfolio
Az ázsiai börzék estek csütörtökön, miután a Fed kommentárt háttérbe szorították a kereskedelmi háborúval kapcsolatos aggodalmak, azt követően, hogy szerdán az amerikai kereskedelmi tárca bejelentette, nemzetbiztonsági okokra hivatkozva vizsgálná az autók importját, ez pedig az ázsiai autógyártók mellett a BMW, a Daimler és a Volkswagen részvényeire rányomta a bélyegét. Az európai tőzsdék a nap első felének oldalazása után lefordultak, miután Donald Trump lemondta az észak-koreai vezetővel tervezett csúcstalálkozóját. A borús hangulat ellenére a magyar tőzsde emelkedik a szerdai zuhanása után.

2018. május 24. 17:28 Megosztás Felpattant a magyar tőzsde A szerdai zuhanás után felpattant ma a magyar tőzsde, a BUX index 10,6 milliárd forintos forgalom és 436 pontos plusz mellett 1,2 százalékkal került feljebb. A blue chipek közül jó napot zárt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés