Előfizetői tartalom

Ma is a MOL van középpontban - Ütik a részvényeket

Portfolio
A tegnapi jelentős esést követően ma folytatja a lejtmenetet a MOL, ami a MOL-INA-ügy kapcsán folyamatosan érkező híráram mellett nem meglepő, ezek ugyanis azt erősítik meg, hogy elképzelhető szcenárió most már a horvát olajcégben való részesedés eladása. A papírok közel 3%-os mínuszban tartózkodnak, ezzel mind hazai, mind régiós viszonylatban alulteljesítők.

A mai nap is a MOL-ról szó a hazai piacon, a híráramlás lényegében folyamatos, a részvények árfolyama pedig napon belül egyre nyomottabb szintekre kerül. Jelenleg közel 3%-os mínuszban tartózkodnak a papírok, ezzel messze a leggyengébb szereplőnek számítanak a blue chipek között.A MOL nem csak idehaza, de a régiós energiaszektorban is alulteljesítőnek számít a mai kereskedésben.Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés