Előfizetői tartalom

Már most feltörték az új iPhone ujjlenyomat-olvasóját

Portfolio
Mindössze két nap kellett hozzá, hogy hackerek feltörjék az Apple legújabb prémium okostelefonja, az iPhone 5S ujjlenyomat-olvasóját, ami arra hivatott, hogy a vásárlókat megvédje a lopásoktól - írja a CNBC. Nem jó hír ez az Apple-nek, miután a legújabb csúcsmobiljában a legkomolyabb innovációt az ujjlenyomat-olvasó jelenti.

Feltörték az Apple legújabb csúcsmobilját Péntektől lehet megvásárolni az Apple legújabb csúcsmobilját, az iPhone 5S-t, amelyben a nagy innováció az ujjlenyomat-olvasó. A hírek szerint német hackereknek mindössze két nap kellett hozzá, hogy feltörjék az ujjlenyomat-olvasót, ami pedig az Apple új készülékére nézve azért kellemetlen, mivel ezzel a technológiával akart...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés