Előfizetői tartalom

Már megint itt van valami, amitől félnünk kell

Portfolio
Sokan találgatják, hogy újabb lufit fújnak-e a befektetők a technológia szektorban, az árfolyamok ugyanis nagyot emelkedtek, a szektor részvényeit tartalmazó részvényindexek közel járnak azokhoz a szintekhez, ahol a 2000-es évek elején véget ért az emelkedés. Akkor az árfolyamok zuhanása több száz céget és sok millió befektetőt temetett maga alá. Vajon így lesz most is?

Nagy volt az emelkedés2009 óta közel négyszeresére emelkedett a főként technológia vállalatokat tömörítő Nasdaq Composite és a Nasdaq 100 index értéke, mostanra közel kerültek 2000-es történelmi csúcsukhoz. (A cikkben a Nasdaq Composite és Nasdaq 100 indexet felváltva említjük.)Nasdaq Composite Index: A Nasdaq-on forgó összes amerikai és nemzetközi részvényt tartalmazó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés