Előfizetői tartalom

Mától vehetsz Tinder-részvényeket

Portfolio
Több cég elhalasztotta mostanában a tőzsdére lépést a kedvezőtlen piaci környezetre hivatkozva, de azért még nem száradt ki teljesen az IPO-piac. Tegnap két régóta várt elsődleges részvénykibocsátás is lezajlott, bár ennél azért sikerülhettek volna jobban is. A mobilos fizetési cég, a Square részvényei a megcélzott ársávnál kevesebbért keltek el, a Match Group papírjai pedig a sáv alján kerültek kibocsátásra. Mind a két cég részvényeivel ma indul a kereskedés.

Két régóta várt elsődleges részvénykibocsátás is lezárult a napokban: a Twitter alapítójának startupja, a mobilfizetési megoldásokat kínáló Square és a mobilos társkereső, a Tinder üzemeltetője, a Match Group is beárazta szerdán részvényeit. A kereskedés ma indul mind a két vállalat papírjaival. Az elsődleges részvénykibocsátás egyik cégnél sem volt teljes siker...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés