Előfizetői tartalom

Megbotlottak a sztárként tőzsdére lépő internetes cégek

Felpörögtek az elmúlt hetekben az elsődleges részvénykibocsátások a technológia szektorban, ráadásul a részvények rendre hatalmas emelkedéseket mutattak első kereskedési napjukon. Most azonban úgy tűnik, hogy csak egy-egy napig tart a nagy lelkesedés, azóta ugyanis folyamatosan esnek ezen papírok és több részvény árfolyama is már a kibocsátási ár alatt tartózkodik.

Fellendültek az elmúlt hónapokban az elsődleges részvénykibocsátások a technológia szektorban, ami miatt gyakran hallani olyan kommentárokat elemzőktől, miszerint új technológiai buborék van kialakulóban. Az elmúlt két hónap legnagyobb internetes IPO-i rendkívül sikeresek voltak, hiszen a tervezett ársáv tetején, vagy afelett keltek el végül a részvények és első kereskedési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés